Túl az asztrológián

ASZTRO-COACHING

Holisztikus problémamegoldás
az indiai asztrológia segítségével

Dragan - Asztrocoach

Dragan

 

Nincs sok teendőd

Rögtön az elején egy kicsit szemtelenkednem kell azaz, ha megkérhetlek tekintsünk el a hivatalos "magázódástól" nem mintha nem akarnám megadni az "egonak" a tiszteletet, de sajnos, ha megtartjuk a távolságot, akkor nem fogunk könnyen feloldódni és az szükséges a coaching sikeréhez..

Ha úgy érzed, hogy ki szeretnéd próbálni az asztrocoaching-ot , nincs túl sok teendőd, de annak érdekében, hogy a leghatékonyabban tudjuk hasznosítani az együtt töltött időnket:

- szükség lesz a születési dátumra, óra percre, születési helyre

- fogalmazd meg magadban, amit meg szeretnél tudni az életedről (habár vannak olyanok is, akik csak úgy általában szeretnének belelátni az életükbe, mintegy madártávlatból).

100% diszkréció

Mivel elég sok híres ember is megfordul nálam, a 100% diszkréció alap. Ha igényeled, az időpontot is úgy adom, hogy se előtted se utánad ne legyen senki.

Helyszín

Az asztrocoachingot Budapesten, Zuglóban végzem. Amikor időpontot egyeztetünk, pontosan elmagyarázom, hogyan találsz ide hozzám. Igény esetén vidékre is lelátogatok, ha van legalább 4-5 érdeklődő.Sokan kérdezik, hogy skypon meg tudjuk-e oldani. Skype konzultációkat csak kivételes esetekben vállalok, mert úgy érzem, a legjobban úgy tudok Rád, illetve a problémádra hangolódni, ha ott vagyok melletted élőben.

Az óradíj 10.000 Ft/óra.

A folyamathoz ketten kellünk majd, de ha már eljutottál az olvasásban idáig és ezt a sort olvasod, akkor a nehezén túl vagy :)
 

Gyere és kibogozzuk az életedet!
Bővebb információ és időpont egyeztetés:
06-30-296-52-50

dragan [kukac] asztrocoach.hu

vagy írj egy privát üzenetet a facebook oldalamra.

 

<< Vissza az előző oldalra